Tratament Hemoroizi Constanta

tel
ceas

Program de Lucru

Luni – Vineri: 08.00 – 20.00
Sambata – Duminica: inchis

Plata se poate face numerar sau card!

Adresa:

Constanta, Bulevardul Tomis, Nr. 142 A, Etaj 2

Navigheaza cu Waze

Clinica Proctoline Constanța: Soluții avansate pentru afecțiunile proctologice

Suferi de hemoroizi, fisuri anale sau alte probleme proctologice? Clinica Proctoline Constanța te ajută cu o gamă largă de servicii medicale ultraspecializate, oferindu-ți soluții eficiente și nedureroase.

Servicii complete:

  • Tratament pentru hemoroizi: Clinica Proctoline utilizează metode moderne de tratare a hemoroizilor, adaptate la stadiul bolii. Te poți bucura de ameliorarea simptomelor și vindecarea eficientă, evitând intervenția chirurgicală în majoritatea cazurilor.
  • Tratament pentru fisuri anale: Fisurile anale pot fi extrem de dureroase, dar Clinica Proctoline oferă soluții eficiente pentru vindecarea rapidă și completă.
  • Investigații: Clinica pune la dispoziție o gamă completă de investigații proctologice, inclusiv colonoscopie totală, ecografie, endoscopie digestivă superioară și testul Helicobacter pylori.

Avantajele Proctoline:

  • Tratament standardizat: Protocoalele de tratament sunt adaptate la stadiul bolii, asigurând o abordare eficientă și personalizată.
  • Metode minim invazive: Clinica Proctoline este pionierul tratamentelor afecțiunilor anorectale fără operație, oferind alternative moderne și nedureroase.
  • Echipă medicală cu experiență: Medicii clinicii sunt specialiști proctologi cu o vastă experiență în diagnosticarea și tratarea afecțiunilor proctologice.

Nu mai amâna! Depășește pudoarea și prejudecățile și consultă un medic specialist la Clinica Proctoline Constanța. Te așteptăm cu o abordare profesională, empatică și soluții personalizate pentru problemele tale de sănătate.

Contactează-ne:

  • Telefon: 0241 544 444
  • Adresă: Bulevardul Tomis nr. 142A, Constanta

Clinica Proctoline Constanța – Sănătatea ta, prioritatea noastră!