Politica de comfidentialitate

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea www.proctoline.ro.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de www.proctoline.ro.

www.proctoline.ro ofera acces liber la acest site si va autorizeaza sa vizualizati informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al www.proctoline.ro

Utilizatorii care reproduc sau modifica materilele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.
Site-ul cuprinde sectiuni in care cititorii isi pot prezenta opiniile. Raspunderea asupra continutului opiniilor cititorilor prezente in site-ul www.proctoline.ro revine in intregime autorilor acestora. www.proctoline.ro isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, imaginii site-ului.

De asemenea, www.proctoline.ro se obliga sa nu modifice sub nici o forma continutul opiniilor cititorilor pe care le-a acceptat spre publicare pe site.

O data acceptate spre publicare, opiniile cititorilor devin parte integranta a site-ului si se supun regulilor de copyright enumerate in aceasta sectiune.

Prin postarea opiniilor sau oricaror texte pe site, cititorii sunt de acord cu urmatoarele:

Raspunderea personala pentru orice aspect legal in legatura cu postarea nu poate fi delegata;

Dreptul de copyright asupra materialului postat revine www.proctoline.ro;

In nici un caz autorul unei postari nu va revendica vreun drept legal sau vreo raspundere din partea www.proctoline.ro asupra textului postat, o data publicat pe site.